Pse duhet te vizitoni Krokodili

Horoskopi per shenjat e ndryshme

egrale e praktikimit të astrologjisë. Një astrolog mund të shkojë në tërë karrierën e tij ose të saj dhe të mos paraqesë gjetje në një takim shkencor ose të publikojë një artikull të vetëm. Kur astrologët botojnë, këto artikuj zakonisht nuk rishikohen nga kolegët ose botohen në vendet ku do të shqyrtohen në mënyrë kritike nga komuniteti shkencor.

Shenja e Bricjapit

Horoskopi parashikon që edhe karriera juaj do të jetë e qëndrueshme këtë vit. Këtë vit mundeni ngadalë të ngjiteni horoskopi në shkallën e suksesit tuaj, mirëpo do t’ju nevojitet punë shumë e mundimshme për ta arritur

Per lajme qe flet Krokodili Shqip

Shenjat e ajrit njihen si më të shkëputura dhe cerebrale se të tjerët. Shenjat e ajrit nuk janë tepër emocionuese, gjë që u jep atyre aftësinë për të menduar logjikisht dhe për të arritur një pasqyrë të gjerë të idesë së tyre. Shenjat e ajrit gjithashtu kërkojnë liri të gjerë të lëvizjes në mënyrë që të shprehin idetë dhe individualitetin e tyre. Ju kurrë nuk mund të përmbajë një shenjë të ajrit!

Subscribe

Peshorja do të zbatojë elementin e Ajrit si një nxitje për të përdorur intelektin e saj në një mënyrë që promovon harmoninë shoqërore.

Ujori do të përdorë elementin e ajrit për të arritur aftësinë më të mrekullueshme të shkëputur për të lidhur të gjithë njerëzit dhe çdo koncept.

Hëna e Plotë në Ujorin me mendjen e komunitetit në 7 Gusht 2020, është një Eklips i Hënës

Na kontaktoni

Let your visitors know how to reach out to you, or learn more about a product or service. If you add a button, link it to your preferred email address.

Ku mund te gjeni Krokodilin

Na gjeni ne vendet me poshte

Facebook icon
Website icon
YouTube icon
Pinterest icon

© 2020 Krokodili

Created with
Mailchimp Freddie Badge